Unregistered? Register for a user account. Home :: Downloads :: Gallery :: FAQ   

Online

There are 7 unlogged users and 0 registered users online.

You can log-in or register for a user account here.

Moddb

Vote for us on the moddb Doom3 Top 100!


Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
GameBumOffline
9 Post subject: Graphic bugs  PostPosted: Mar 09, 2007 - 04:23 AM
Enlistee


Joined: Jan 13, 2006
Posts: 9

Status: Offline
I recently installed an ATI Radeon x1300xt. I even downloaded the latest drivers but when I played the game, all I see is white spots on structures and grounds. I though I woud bring this to your attention Sad
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Shadowfury333Offline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 09, 2007 - 05:04 AM
Cadet


Joined: Dec 10, 2005
Posts: 49

Status: Offline
This isn't new. There's a weird problem with Into Cerberon and ATI's X1000(Shader Model 3) line of cards. IIRC it is related to the bloom effects in IC, but it could be just the normal maps. If you turn off Bump Maps(as much as I'm sure you don't want to) it will go away.

If you want to test if it is a bloom thing, hit ~(you may need to hold Ctrl and Alt as you do this) and type 'r_bloom 0' (w/o quotes).

_________________
Darkness called... but I was on the phone, so I missed him. I tried to *69 Darkness, but his machine picked up. I yelled "PICK UP THE PHONE, DARKNESS!!!" but he ignored me. Darkness must have been screening his calls. -Night Elf Demon Hunter
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
HeXeticOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 09, 2007 - 08:31 AM
Site Admin


Joined: Oct 27, 2005
Posts: 1361
Location: Toronto, Canada
Status: Offline
Please do see if it's bloom using that console cvar. We're still not sure what causes this issue.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
GameBumOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 10, 2007 - 09:53 PM
Enlistee


Joined: Jan 13, 2006
Posts: 9

Status: Offline
Sorry for being late. Anyhow I did exactly what was mentioned above, I type r_bloom0 in any way but it was given me an error message Unknown Command............Anyway everything works so great with just Doom3 itself and other doom3 addons but I don't see why not that it should work also with Into Cerberon whithout thease vivid dots and lines.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
HeXeticOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 11, 2007 - 11:28 AM
Site Admin


Joined: Oct 27, 2005
Posts: 1361
Location: Toronto, Canada
Status: Offline
Whoops, sorry. It's actually "z_bloom", since we switched to a different bloom implementation for IC003. Try "z_bloom 0" in the console instead.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
GameBumOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 11, 2007 - 10:23 PM
Enlistee


Joined: Jan 13, 2006
Posts: 9

Status: Offline
Thanks. I even tried that but it doesn't have any effect on those graphic bugs. It just makes everything a little darker.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
HeXeticOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 12, 2007 - 01:40 AM
Site Admin


Joined: Oct 27, 2005
Posts: 1361
Location: Toronto, Canada
Status: Offline
Well, at least we know it's not the bloom. Would you be willing to help me sort out this problem? Email me at hexetic@hotmail.com if so; I'd like to give you some alternative files to try out instead, to see if we can fix the problem.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
GameBumOffline
Post subject: RE: Graphic bugs  PostPosted: Mar 12, 2007 - 03:05 AM
Enlistee


Joined: Jan 13, 2006
Posts: 9

Status: Offline
Most certainly. I'll be very happy to help you out the best I can.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
GameBumOffline
Post subject:   PostPosted: Nov 13, 2009 - 10:26 AM
Enlistee


Joined: Jan 13, 2006
Posts: 9

Status: Offline
Graghic bugs no more Wink I just brought me a new high end laptop with Windows 7 64bit and ATI 4650, Boy your game took my breath away. All I can say keep up the good work there. Im starting to play this again.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 8 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2007 The PNphpBB Group
Credits